Nejnovější recenze ze sekce Digitální fotorámečky
- je moc hezký
je takový jaký jsem chtěla, jediná nevýhoda že byl vybitý, ale to se rychle napravilo :)
- Protože není dostatečná informace o výrobku.
- Jak jsem zjistil tak je poruchový.
Dnes bych tak rychle s recenzi nespěchal.Byl jsem to já který předcházející recenzi chválil výrobek do nebe.
Po dvou měsíčním použití se výrobek AF5109MS HR porouchal.nejde apsolutně nic nastavit ,není téměř funkční .Co zatím jde je po vložení z flesch disku nebo vložení z PC fotografie jde bez ovládání prohlížet automaticky.V nejbližší době výrobek odešlu do prodejny a budu ho reklamovat.
- .
- .
- Pěkný obraz (při správném úhlu pohledu), české menu, snadné ovládání,
- Při pohledu na presentaci z křesla, jdou fotky hůře vidět.
S fotorámečkem jsme velmi spokojený. Design fotorámeček je pěkný, krásná dekorace. Reklama výrobce na fotoroámečku nenásilná, vypadá opravdu luxusně. Ačkoliv absentuje podrobný český návod, je prvotní nastavení snadné, náhražkou je dostatečně srozumitelné české menu.
- bílý rám, pěkný vzhled,
- celkem snadné ovládání
- 8" dostatečně velké
- pouze do elektriky, nelze použít baterie,
- není video režim
- není český návod ani ovládání není v češtině
pro nenáročné uživatele (prarodiče) ideální
- bezvadné a ostré prohlížení
- nemám
doporučuji
- funkce
- manual v cestine
ma to vse dle popisu v nabidce
- Kombinace meteostanice s digitálním fotorámečkem.
- Soubory ve kterých jsou rozdělené fotky nemají názvy = špatná orientace.
Celkově vyhovující produkt.
- Za ty peníze - vyhovuje
- Zpočátku používání -čtení z paměťové karty přes čtečku a USB-
- vpořádku bez závad. Ale flash disk zpočátku přístroj odmítal vzít na vědomí. Chtěl jsem jej vrátit. Ale postupně se zaběhl a nyní funguje bez problémů.
Ns flash disku mám mnoho souborů a je možnost si vybrat ktarý chci spustit. Dálkové ovládání funguje bezvadně. Pouze bych u tohoto přístroje uvítal, kdyby po přehrání jrdnoho souboru automaticky přešel na druhý, což se neděje. Bez ručního přepnutí opakuje stále tentýž. Jinak spokojenost.
- Dobrá kvalita rozlišení záběrů
- Kvalitní zpracování
- Krásné barvy
Velmi dobrý výrobek
- Finančně dostupný, lehké ovládání
- Nemá vnitřní paměť
Za rozumnou cenu, přijatelná kvalita
- Obraz
- Velká obrazovka
- Výběr režimu zobrazení prezentace
- Hudba v pozadí ( mp3 )
- Video
- Nepodporuje HD
Zatím jsem s rámečkem spokojen. Má skvělí design a ostrý obraz fotografii. A menu je v češtině, což je určitě dobré.
- dobrá kvalita obrazu
- pěkný vzhled
- uživatelsky přívětivé prostředí
- fotorámeček dokáže podle okrajů fotografie dokreslit pozadí, aby zakryl rozdíl ve formátu fotografie a fotorámečku
- časovač pro vypnutí a zapnutí fotorámečku
- různé typy přechodů mezi jednotlivými snímky
- možnost otáčení a přibližování fotografií přímo ve fotorámečku
- Vlastní interní paměť
- Nahrávání fotografií vcelku snadné (stačí si jen opatřit paměťovou kartu a nahrát na ni fotografie - po zasunutí do fotorámečku se všechny fotky z karty nahrají a kartu je možno vyjmout)
- menu v cizím jazyce (není složité-snadná orientace i se špatnou znalostí jazyka + český manuál, který napomůže lepší orientaci)
- Po vypojení fotorámečku ze zásuvky si nepamatujuje aktuální čas. Po každém zapnutí je třeba znovu nastavit.
Za tu cenu velmi slušný fotorámeček. S koupí jsme spokojeni. Menu v anglickém jazyce není díky přiloženému manuálu v cz žádný problém.
Digitální fotorámeček jsem koupila jako dárek, překopírovali jsme do něj fotky a zatím to vypadá vše v pořádku.
- Jednoduchá ovládání
- velká interní paměť
- cz menu
- chybí baterie
- někdy pomalejší reakce při ovládání
V této cenové kategorii nejlepší fotorámeček, který lze na trhu získat. Hlavní přednosti jsou menu v CZ, interní paměť. Jediné co mi tam chybí, je provoz na akumulátor.
- vše, kvalita zpracovaní, funkce, display,
- pouze AJ menu, krom toho zatím nic
se všech podobných produktů poměr cena/ výkon/spolehlivost/funkce = NEJLEPŠÍ
- Příznivá cena poměr/výkon
- Bohužel asi po měsíci používání jsem zjistil, že je schopen zobrazit pouze 2514 souborů Pokud je souborů více, není schopen je najít. Možná by to vyřešil upgrade firmware, ale ten bohužel není k dispozici.
Vzhledem k tomu, že jsem si zakoupil 8 GB kartu a chtěl na ni uložit a promítat všechny fotky, neplní rámeček moji představu.
- produkt splňuje deklarováné parametry
- splnilo očekávání, dárek pro babičku
- prohlížet z bližší vzdálenosti, na delší už je malá obrazovka pro detaily
je to dárek pro babičku, doporučuji
- Ovládání zvládla i babička
Aby ho mohla ovládat babička a dědeček