Nejnovější recenze ze sekce Digitální fotorámečky
- Dotykový display
- Stojánek
- Možnost montáže
Kupoval jsem manželce jako dárek. Byla moc ráda. Ukotvily jsme na zeď. Dotykový display, barvy fotek, jednoduché ovládání, které zvládne každý. Za mě super nápad. CHL
- Moderní technika
- Krásné barvy fotek
- Jednoduché ovládání
Jedním slovem nádhera. Oceňuji moderní techniku, která dokáže promítat životní zážitky s rodinou. Za mě tedy velká spokojenost. Mám v plánu si jich koupit více. Moc děkuji.
Levné, funkční, splňuje co jsem očekával.
- Vypada super ale je to darek
- Dálkové ovládání.
- Barvy
- Možnost montáže na stěnu
Máme doma na zdi a vypadá to dobře. Neseká se. Poměrně jednoduchá instalace. Děkuji za nákup a doporučuji.
- Barva
- Moderní vzhled
Fotky, videa, vše jede dobře. Barvy jsou jasné a čisté. Vše dle očekávání. Děkuji.
- Barva
- Možnost puštění hudby
- Dálkový ovladač
- Pestré barvy
Tento digitální rámeček mám u svého koutku, kde odpočívám. Je super, že se fotky dají nastavit na promítání. Video jsem ještě nezkoušela. Viděla jsem na prodej hodně rámečků ale tento jsem koupila převážně kvůli bíle barvě. Barvy fotek jsou krásné. Určitě doporučuji.
- Moderní vzhled
- Krásné barvy
- Čtečka karet
Za mě radost, která přemítá životní zážitky : ) Krásné barvy fotek (display). Je super, že se dá nastavit přemítání fotek. Plánujeme jich koupit více. Moc děkujeme.
- dobré rozlišení
- přechod fotek interval mezi fotkami
- přehrávání hudby videa a fotek
- dálkové ovládání
- usb i sd karta
Už jsem nevěděla co koupit babičce k narozeninám. Našla jsem náhodou tenhle fotorámeček a takový úspěch jsem ani nečekala. nahrála jsem babičce fotky z mládí které jsem naskenovala a fotky z dovolených a dětí. dala jsem jí tam i její oblíbené písničky a takovou radost jakou z toho má. úžasné a k nezaplacení. doporučuju všem >
Rychlé a snadné ovládání.
Vypadá dobře.
- po 5 týdnech přestal fungovat, zasláno na reklamaci
- napájení jen kabelem s trochu nestandardní koncovkou [v době USB]
- ovládání na zadní straně, tlačítka splývají se stěnou přístroje (tj. ovládat rámeček po hmatu je trochu výzva)
moc pěkné
- Možnosti promítání
- Barvy
- Stojánek, nebo na zeď
- Absolutně nic
Jsem naprosto spokojená ! Jsem velice ráda, že něco takového vůbec existuje. Fotek máme s rodinou opravdu mnoho a mám radost, že se to promítá automaticky :) vypadá to moderně a vkusně. Věřím, že to udělá radost i jako dárek :) MOHU STOPROCENTĚ DOPORUČIT !
- Rámeček je docela dobrý. Fotky jsou bez zrnění a dobře viditelné.
- Obrázky jsou oříznuté (ne zmenšené), proto by mohly v rámečku např. plout. Mohlo by to být aktivnější. V nastavení by mohlo být více možností.
Celkově jednoduchý rámeček, který nahradí spoustu rámečků, vytištěných fotek, hřebíčků ve zdi a spoustu místa.
- Funkční
- Kvalitní displej.
- Neumí přehrávat USB a SD, to mi trochu vadí.
Celkem pohoda rámeček s wifi, ale neumí přehrávat z USB a SD card, to je pro mě trochu zklamání.
Zatím nezkoušena. Ale vzhledem ke konstrukci, je nedělená, je předpoklad že bude sloužit dobře. Nezateče do ní.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »